Ik wil een shoot boeken, wat nu?

stap 1: basis afspraken


Eerst gaan we kijken naar wat je wensen zijn. Wat voor shoot wil je boeken? Vaak kijken we ook naar wanneer je de shoot wilt houden. Korte termijn of lange termijn mogelijk.

stap 2: locatie


Nu we de basis hebben vastgesteld is het belangrijk om te kijken naar een locatie. Buiten of binnen? Wat voor sfeer moet er aanwezig zijn`? Of welke materialen of meubels?

stap 3: moodboard


Er is contact opgenomen met een geschikte locatie en die is akkoord met de gemaakte afspraken. Nu gaan we een moodboard maken om te kijken of we dezelfde beelden voor ogen hebben. Je mag je eigen voorbeelden of moodboards maken, die ik eventueel daarna kan aanvullen en overleggen.

stap 4: kleding tips


We hebben gekeken naar de sfeer van de locatie en naar het moodboard. Nu is het tijd om te kijken naar jou (bij een portretshoot of branding shoot). Indien gewenst kan ik kleding tips die passen bij de locatie en de sfeer. Ook is het mogelijk om een visagiste te boeken. Zij werkt wel met haar eigen tarieven en dat zit dus niet bij de prijs inbegrepen.

stap 5: shoot


Het moment is daar! De dag van de shoot. Er wordt vooraf altijd nog even contact opgenomen mocht het weer niet meezitten en de shoot buiten is. Tijdens de dag van de shoot, is het altijd erg belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat er een relaxte sfeer hangt voor de beste foto's.

stap 6: selectie


Na de shoot worden de beelden bekeken en de beste foto's uitgekozen voor een eerste selectie. Deze worden bewerkt en naar je toegestuurd. Dit wordt gedaan via Pixieset. Pixieset is een website die wij gebruiken om een mooie galerij af te leveren van foto's. Je kan dan ook via Pixieset je favorieten aangeven.

stap 7: oplevering


Je krijgt een mail van mij met een link naar de foto's en een pincode waarmee je de foto's kan downloaden op normale of hoge resolutie. Mocht je nog de wens hebben om een album/canvas af te nemen dan is dit ook mogelijk.