Ik wil een shoot boeken, wat nu?

stap 1: contact


Neem contact op: Neem de eerste stap door contact op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Vertel over je wensen, ideeën en eventuele vragen die je hebt.

stap 2: Bespreken en plannen


We plannen een persoonlijk gesprek waarin we alle details van je fotoshoot bespreken. We luisteren naar je ideeën, geven advies en beantwoorden al je vragen. Samen creëren we een plan dat perfect bij jou en je visie past.

stap 3: Datum en locatie


We bepalen samen een geschikte datum en locatie voor je fotoshoot. Of je nu kiest voor een studio setting of een buitenlocatie, we zorgen ervoor dat de omgeving perfect aansluit bij de gewenste sfeer en stijl van je foto's.

stap 4: Voorbereiding


We geven je tips en suggesties voor kleding, accessoires en eventuele andere details die je wilt meenemen naar de fotoshoot. We willen ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt en dat je straalt op de foto's.

stap 5: De fotoshoot


Het moment is daar! De dag van de shoot. Er wordt vooraf altijd nog even contact opgenomen mocht het weer niet meezitten en de shoot buiten is. Op de afgesproken datum en locatie is het tijd om te schitteren voor de camera. Celine begeleidt je tijdens de hele sessie en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. We zullen verschillende poses en settings uitproberen om de mooiste en meest authentieke beelden te creëren.


stap 6: Selectie en nabewerking


Na de shoot worden de beelden bekeken en de beste foto's uitgekozen voor een selectie. Deze worden bewerkt en naar je toegestuurd. Dit wordt gedaan via Pixieset. Pixieset is een website die wij gebruiken om een mooie galerij af te leveren van foto's. Je kan dan ook via Pixieset je favorieten aangeven.

stap 7: oplevering


Je krijgt een mail van mij met een link naar de foto's en een pincode waarmee je de foto's kan downloaden op normale of hoge resolutie. We kunnen ook helpen bij het afdrukken van foto's of het maken van fotoproducten op verzoek.